Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Automatisering en Robotisering Lastechniek

De mogelijkheden in de automatisering zijn oneindig. Niet alleen voor het type robot, maar ook voor slijtmateriaal en toevoegmateriaal. In de maand van automatisering bespreken we enkele merken.

Automatisering met ESAB

Lasautomatisering biedt voordelen als hoge kwaliteit, capaciteit en natuurlijk zeer hoge productiviteit. ESAB ontwikkelt en vervaardigt een breed assortiment gemechaniseerde en geautomatiseerde lastoepassingen. ESAB kan oplossingen leveren voor plasmabooglassen, stuiklassen, onderpoederlasstations, gemechaniseerde TIG-apparatuur voor het orbitaallassen van buis en pijp en nog veel meer.

Automatisering mogelijkheden met ESAB

Automatisering met KUKA

KUKA automatisering

KUKA Automatisering + Robots N.V. Concentreert zich op automatisering met robots en staat garant voor de complete ondersteuning gedurende de gehele levensduur van uw automatiserings-project: Zowel wat betreft ontwerp simulatie, opbouw en inbedrijfname als opleiding en dienst na verkoop. Naast turn-key projecten leveren zij uiteraard ook de KUKA standaard robots met draagvermogens van 3 kg tot 1300 kg.

Automatisering mogelijkheden KUKA

Binzel robotisering

Binzel Robotlaspistolen – Toortsen en periferie

Binzel beschikt over een ruim programma van Toortsen geschikt voor de lasrobot. Dit zowel in MIG/MAG, TIG, Plasma. Naast de toortsen ook een groot programma in hulp systemen en wissel koppen.

Automatisering mogelijkheden Binzel