Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Binzel MIG en TIG lasapparaten toortsen en toebehoren

ABICOR Binzel streeft voordurend naar het allerbeste in de las technologie, producten en reparatie. Met het hoofdkantoor in Giessen, Duitsland hebben zij een state of the art onderzoeksfaciliteit. Hier worden proeven uitgevoerd die zorgen voor een primium product en uiteindelijke veiligheid van de gebruiker en zijn comfort.

ABICOR BINZEL world-wide – everywhere at your side…

Binzel MIG TIG , Plasma lassen en toortsen

Zij zijn gespecialiseerd in MIGTIGPlasma en Robotsystemen lastoortsen. Vloeistof gekoelde en lucht gekoeld modellen zijn beschikbaar voor elke taak. De producten zijn wereldwijd beschikbaar met een netwerk  in meer dan 50 landen en vijf continenten. De ABICOR Binzel fabriek in de VS produceerd  MIG, TIG en robotachtige las pistolen. Hiermee hebben zij de grootste productiefaciliteit buiten Europa.

Binzel en Lastraga Cryogas

Binzel is een begrip onder de lastoortsen welke door vele fabrikanten is gekopieerd maar nog nooit geevenaard. Lastraga / Cryogas maakt de keuze voor Binzel in het lastoortsen programma en hebben hiervan een ruime voorraad en kennis voorhanden. Vraag ons om een advies en wij maken graag samen met u de juiste keuze om het optimale resultaat te bereiken.

Shop uw Binzel Lastoebehoren ►

binzel contactipjes
binzel gasmondstukken
binzel tig keramische gascups
binzel tig toorts onderdelen

En nog veel meer Abicor Binzel Lastoebehoren ►