Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Smart industrie – De vierde industriële revolutie

Er is een nieuw tijdperk aangebroken, een vierde industriële revolutie: “De Smart industrie”. Grote bedrijven zijn er al jaren volop mee bezig, maar hoe staat het MKB er tegenover? Kunnen die wel mee gaan in de grote investeringen? En is er wel voldoende kennis aanwezig? Wanneer ze mee willen met dit tijdperk, zullen ze wel moeten. Wat staat ons te wachten of zijn we al te laat?

automatisering lastechniek

Dat de productieprocessen onder de loep worden genomen is inmiddels wel bekend. De productie moet sneller, er mag enkel nog op “Just in time” geproduceerd worden en er moet steeds zuiniger om worden gegaan met de grondstoffen. Om dit te kunnen bereiken wordt de samenwerking met de leverancier en de klanten steeds belangrijker. Met elkaar wordt er gezocht hoe er weer kosten uit de bedrijfskolom gehaald kan worden. Daarnaast wordt de samenwerking om samen te kunnen innoveren steeds belangrijker. Dat is het belang om te kunnen overleven in onze industrie.

Bij Lastraga / Cryogas zitten we niet stil en samen met de Vakopleiding techniek kunnen wij dit proces volledig ondersteunen. Of het nu gaat om het advies, het proces, de materialen of machines en de opleidingen. Wij kunnen dit met u invullen op alle niveaus. Deze mei maand staat als thema automation op de rol.

Wij geven u graag een eerlijk advies samen met onze leveranciers en u zoeken wij de beste oplossing voor alle partijen. Samen staan we sterker in deze vierde industriële revolutie. Dus kunt u niet wachten tot het lasgala en wilt u alvast eens sparren en kijken naar uw mogelijkheden? Stel gerust uw vraag.