Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Lasdampafzuiging

In lasdamp zitten allerlei schadelijke en gevaarlijke stoffen. Dat wil je niet in je luchtwegen krijgen. Om de hele werkvloer gezond te houden is het goed om een goed systeem voor lasdampafzuiging te hebben. Wij plaatsen, onderhouden, keuren en repareren lasdampafzuiginginstallaties.

Lasdampafzuiginstallatie

Installatie van lasdampafzuiging

Wij installeren lasdampafzuigsystemen. Daarbij kunt u denken aan het vervangen van een lasdampafzuigsystem, het plaatsen van niewe installaties voor lasdampafzuiging, maar ook voor het uitbreiden van werkplekken. We gaan niet weg voordat een lasdampafzuigsysteem volledig en goed werkt.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onderhoud lasdampafzuiging

Niet alleen voor installatie van lasdampafzuiging kunt u bij ons terecht, maar ook voor het onderhoud van afzuigsystemen. Want wanneer er een afzuigsysteem aanwezig is, betekent dat ook regelmatig onderhoud en het vervangen van filters. Want als een filter schoon blijft, gaat er iets niet goed, of hij wordt niet gebruikt, of hij voldoet niet aan de eisen.

Kosten besparen met een goed lasdampafzuigsysteem!

Het onderhouden van de lasdampafzuiging brengt een aantal hele belangrijke en kostenbesparende voordelen met zich mee:

  • Het is beter voor de gezondheid van u en uw personeel.
  • Het voorkomt slijtage en storingen
  • Het verkleint de kans op brand in het afzuigsysteem

Als de lasdampafzuiginstallatie goed zijn werk doet, zult u schrikken van wat er in de schanierpunten van de armen gekoekt zit, of de vervuiling van de ventilatoren, de filters en het uitblaas kanaal. Wanneer dit niet het geval is bij uw lasdampafzuiging systeem dan zijn er twee mogelijkheden, of u gebruikt het niet of het systeem voldoet niet aan de veiligheidseisen. In beide gevallen zal er iets moeten gebeuren aan de lasdampafzuiging. Wanneer hij schoon blijft, zult u hem moeten gaan gebruiken, of moeten laten nakijken. Wanneer hij wel vervuild is, zult u hem van tijd tot tijd een onderhoudsbeurt moeten geven. Alleen hiermee voorkomt u extra slijtage en storingen en blijft het systeem zijn werk doen. Hoe meer een filter vervuild is hoe lager de capaciteit gaat worden.

Gasdistributiesysteem aanleggen

Neem vrijblijvend contact met ons op over installatie, keuringen of onderhoud van de centrale afzuiging!

Neem nu contact met ons op!

Overige diensten voor de lastechniek

Keuring & kalibratie

Keuring & Kalibratie

Voor de NEN 3140 keuring en de EN60974-4:2016 keuring ben je bij ons aan het juiste adres. Alle lasapparaten keuren wij volgens deze normen. Bovendien kunnen wij uw lasapparaten kalibreren en valideren.
Lees meer
Gasdistributie en leidingwerk

Gasdistributiesysteem

Voor het aanleggen van systemen voor gasdistributie ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunnen we ook werkplekken creëren door het verleggen van leidingen voor gasdistributie.
Lees meer
Reparatie lasapparaten

Reparatie lasapparaten

Wanneer het lasapparaat niet meer werkt of niet doet wat het hoort te doen en u komt er zelf niet uit, dan kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Wilt u het eerst zelf nog eens proberen?
Lees meer
Onderhoud lasapparaten

Onderhoud & Service

Wanneer je een lasapparaat koopt, krijg je te maken met service en onderhoud. Door het goed onderhouden van het lasapparaat, verleng je de levensduur van een lasapparaat. Dit onderhoud kun je laten doen.
Lees meer