Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Lashelm reiniging

Ziet jouw lashelm er ook zo vies uit? Het is met geen mogelijkheid schoon te krijgen! Of toch wel? Omdat we regelmatig de vraag kregen hoe je deze lashelm nou het beste kunt schoon krijgen, hebben we besloten om eens goed op zoek te gaan naar een oplossing! En die hebben we gevonden!

Vieze lashelm schoon krijgen

lashelm na reiniging

Links lashelm voor reiniging, rechts lashelm na reiniging!

Lashelm zo goed als nieuw!

Hier links zie je de lashelm voor de reiniging en rechts zijn exact dezelfde lashelmen, maar dan na reiniging! De lashelm is ontdaan van de zwarte lasrook waas van binnen en van buiten! Daarnaast is het hoofdstel helemaal schoon en vrij van huidsmeer, haar en vettigheid. Kortom, op de gebruikerskrasjes na is de lashelm na reiniging echt weer als nieuw!

Lashelm laten reinigen voor de eerste 25 geen € 90,- maar slechts €70,- ! (t/m 31 december)

Moet je dit zelf ook eens uitproberen? Of kan jouw lashelm ook wel een reinigingsbeurt gebruiken?

Neem contact met ons op!

Overige diensten voor de lastechniek

Keuring & kalibratie

Keuring & Kalibratie

Voor de NEN 3140 keuring en de EN60974-4:2016 keuring ben je bij ons aan het juiste adres. Alle lasapparaten keuren wij volgens deze normen. Bovendien kunnen wij uw lasapparaten kalibreren en valideren.
Lees meer
Gasdistributie en leidingwerk

Gasdistributiesysteem

Voor het aanleggen van systemen voor gasdistributie ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunnen we ook werkplekken creëren door het verleggen van leidingen voor gasdistributie.
Lees meer
Reparatie lasapparaten

Reparatie lasapparaten

Wanneer het lasapparaat niet meer werkt of niet doet wat het hoort te doen en u komt er zelf niet uit, dan kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Wilt u het eerst zelf nog eens proberen?
Lees meer
Onderhoud lasapparaten

Onderhoud & Service

Wanneer je een lasapparaat koopt, krijg je te maken met service en onderhoud. Door het goed onderhouden van het lasapparaat, verleng je de levensduur van een lasapparaat. Dit onderhoud kun je laten doen.
Lees meer