Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Onderhoud & Service

Wanneer je een lasapparaat koopt, krijg je te maken met service en onderhoud. Door het goed onderhouden van het lasapparaat, verleng je de levensduur van een lasapparaat. Dit onderhoud kun je zelf doen. Maar je kunt het ook laten doen, zo weet je zeker dat het goed gebeurt en niets wordt overgeslagen.

Onderhoud van lasapparaten

Service bij uw lasapparaat

Al vanaf het moment dat je een lasapparaat zoekt, bieden wij service. We gaan graag met je in overleg over wat de wensen zijn, wat voor laswerkzaamheden het lasapparaat moet aankunnen e.t.c. Daarnaast kijken we graag met je mee welke las materiaal je het beste kunt gebruiken, zoals lasdraad, elektroden, lastoorts, maar ook de persoonlijke beschermingsmiddelen. Met alle vragen kun je bij ons terecht. Van het eerste vrijblijvende advies, tot vele jaren na de levering van het lasapparaat. Zo kun je ook bij ons terecht voor het onderhoud van je lasapparaat. Zowel voor het TIG, MIG/MAG, eleketroden en autogeen lassen, als voor het autogeen en het plasma snijden.

Onderhoud lasapparaat

Net als auto’s die regelmatig gekeurd worden en een grote en/of kleine beurt krijgen, is het ook voor lasapparatuur erg belangrijk om regelmatig te onderhouden. Wanneer onderhoud aan lasapparatuur met enig regelmaat gebeurt, dan kun je storingen voorkomen. Om die reden kun je niet alleen bij ons terecht voor onderhoud, maar ook voor een onderhoudscontract. Een contract waarin duidelijk staat omschreven wat je kunt verwachten en hoe de kosten zijn opgebouwd. Zo kom je nooit voor onverwachte uitval of kosten te staan.

Overig onderhoud in de lastechniek

Naast onderhoud van lasapparatuur, kunnen wij ook het onderhoud doen van gasinstallaties en leidingwerk en van de afzuigsystemen. Maar ook voor reparaties van lasapparaten en het keuren, valideren en kalibreren van lasapparaten ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact met ons op over onze onderhoudscontracten voor lasapparaten

Neem nu contact met ons op!

Overige diensten voor de lastechniek

Lasdampafzuiginstallatie

Lasdampafzuiging

In lasdamp zitten allerlei schadelijke en gevaarlijke stoffen. Dat wil je niet in je luchtwegen krijgen. Om de hele werkvloer gezond te houden is het goed om een goed systeem voor lasdampafzuiging te hebben.
Lees meer
Keuring & kalibratie

Keuring & Kalibratie

Voor de NEN 3140 keuring en de EN60974-4:2016 keuring ben je bij ons aan het juiste adres. Alle lasapparaten keuren wij volgens deze normen. Bovendien kunnen wij uw lasapparaten kalibreren en valideren.
Lees meer
Gasdistributie en leidingwerk

Gasdistributiesysteem

Voor het aanleggen van systemen voor gasdistributie ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunnen we ook werkplekken creëren door het verleggen van leidingen voor gasdistributie.
Lees meer
Reparatie lasapparaten

Reparatie lasapparaten

Wanneer het lasapparaat niet meer werkt of niet doet wat het hoort te doen en u komt er zelf niet uit, dan kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Wilt u het eerst zelf nog eens proberen?
Lees meer