Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Reparatie

Wanneer het lasapparaat niet meer werkt of niet doet wat het hoort te doen en u komt er zelf niet uit, dan kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Wilt u het eerst zelf nog eens proberen? Volg dan ons stappenplan bij problemen met het lasapparaat.

lasapparaat reparatie

Verschillende reparaties lasapparaten

Voor alle typen lasapparaten en van elk merk lasapparaat kunt u bij ons terecht voor reparatie. Maar niet alleen voor reparatie van uw lasapparaat, maar ook voor reparatie van de lastoorts, het slangenpakket, of het tussenpakketten van lucht of watergekoelde machines in elke gewenste lengte en aansluiting.

Reparatie lasapparaat met onderhoudscontract

Dat u bij ons terecht kunt voor de reparatie van uw lasapparaat is duidelijk, maar dit is ook mogelijk in combinatie met een onderhoudscontract om zo min mogelijk last te hebben van eventuele storingen. Zo voeren wij ook onderhoud van het lasapparaat uit, maar ook de benodigde NEN keuringen.

Lasapparaat reparatie op locatie

Wanneer het er problemen zijn met een lasapparaat of één van de toebehoren, kan een van onze monteurs ook op locatie komen voor reparatie van het lasapparaat of van één van de toebehoren. Wanneer reparatie van het lasapparaat op locatie niet gaat lukken, nemen we het lasapparaat met problemen mee naar onze werkplaats. In onze werkplaats hebben wij meer mogelijkheden voor de reparatie van lasapparaten en de toebehoren. Onze vakkundige monteurs zijn u van dienst vanuit onze hoofdlocatie in Nijmegen. Bij een storing is het ons doel o,m dit zo snel mogelijk te verhelpen, daarom hebben wij een extra servicedienst die transport vice versa zo snel mogelijk en tegen geringe kosten kan uitvoeren. Dit heet bij ons “L.S.E.” wat staat voor Lastraga Sevice Express. U meldt ons de storing en wij verzorgen het transport.

Reparatie van lastoebehoren in de reparatiebox

Wij rijden op vaste dagen de routes in ons werkgebied Limburg, Gelderland en Noord Brabant. Om het u nog makkelijker te maken stellen wij een gratis service box ter beschikking met uw bedrijfsnaam er op vermeld. Hierin deponeert u de te repareren lastoebehoren. Onze chauffeur neemt deze mee en brengt de lastoebehoren hersteld weer bij u terug. Om te zorgen dat wij zo snel mogelijk op de hoogte zijn van uw reparatie sturen wij u een dag voorafgaande aan de ophaal dag een mail met de vraag of er bij u reparaties aanwezig zijn. Indien er geen reparaties nodig zijn hoeft u niets te doen. Heeft u wel een reparatie, geef dan een reactie op de ontvangen mail. Wij doen de rest. Wat u wel zelf moet doen is u eenmalig aanmelden voor deze extra service. Wij nemen uw bedrijf dan op in het mail bestand.

Neem vrijblijvend contact met ons op over reparatie van uw lasapparaat, lastoortsen of andere lastoebehoren

Neem nu contact met ons op!

Overige diensten voor de lastechniek

Lasdampafzuiginstallatie

Lasdampafzuiging

In lasdamp zitten allerlei schadelijke en gevaarlijke stoffen. Dat wil je niet in je luchtwegen krijgen. Om de hele werkvloer gezond te houden is het goed om een goed systeem voor lasdampafzuiging te hebben.
Lees meer
Keuring & kalibratie

Keuring & Kalibratie

Voor de NEN 3140 keuring en de EN60974-4:2016 keuring ben je bij ons aan het juiste adres. Alle lasapparaten keuren wij volgens deze normen. Bovendien kunnen wij uw lasapparaten kalibreren en valideren.
Lees meer
Gasdistributie en leidingwerk

Gasdistributiesysteem

Voor het aanleggen van systemen voor gasdistributie ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunnen we ook werkplekken creëren door het verleggen van leidingen voor gasdistributie.
Lees meer
Onderhoud lasapparaten

Onderhoud & Service

Wanneer je een lasapparaat koopt, krijg je te maken met service en onderhoud. Door het goed onderhouden van het lasapparaat, verleng je de levensduur van een lasapparaat. Dit onderhoud kun je laten doen.
Lees meer