Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Verhuur

Plotselinge of een tijdelijke drukte, lasmachine is weg vanwege onderhoud, machine testen voor aankoop of gewoon nog even uitstellen van een grote investering? Dit kunnen allemaal redenen zijn waarom u een lasapparaat, een gascilinder of gasopslag zou willen huren. En bij Lastraga/Cryogas zijn al deze elementen in de verhuur mogelijk.

Verhuur lasapparaat

Lasapparaat huren

In sommige situaties is het huren van een machine een ideale uitkomst. Bijvoorbeeld wanneer uw machine in onderhoud is, bij plotselinge drukte of bij een tijdelijke opdracht. Of natuurlijk om een nieuwe machine uitvoerig te proberen voordat u beslist tot aankoop. Ook als u voor korte tijd speciale apparatuur nodig heeft bent u bij Lastraga/Cryogas aan het juiste adres.

Al vanaf € 100,- per week!

Verhuur gascilinders

Naast de verhuur van lasapparatuur is het ook mogelijk gascilinders bij ons te huren. Gassen als Menggas voor het MIG/MAG lassen, Argon voor het TIG lassen, Acetyleen – Zuurstof voor snijden en natuurlijk ook Propaan en Heftruck gas (HCS)

Verhuur gasfles opslag

Het kan altijd eens voorkomen dat je ruimte gebrek hebt, vanwege een grote opdracht of andere redenen. En daarom is het mogelijk om bij ons een gasflessen opslag te huren!

Een belangrijk onderdeel van veilig werken met gas, is ook het veilig opslaan van gasflessen. Met deze gasfles opslag van Rijngas kunnen er maar liefst 24 gasflessen (van 11 tot 14 KG) worden opgeslagen verdeeld over 2 lagen. Maar kan ook worden gebruikt voor 12 flessen van 33 KG door eenvoudig de midden laag op te klappen.

De flessenberging kan verankerd worden en is voorzien van vorksloffen, 4 hijsogen, mogelijkheid tot het plaatsen van een brandblusser, en insteekborden waar veiligheidsbladen en noodtelefoonnummers vermeld kunnen worden.

Met de Rijngas flessenberging voldoet u aan de belangrijkste eisen die vermeld worden in de PGS 15 (regelgeving voor verpakte gevaarlijke stoffen). Wel dient rekening gehouden te worden met de verplichte veiligheidsafstanden. De medewerkers van Rijngas nemen graag de noodzakelijke maatregelen met u door.

Afmetingen:

hoogte: 191 cm
breedte: 138 cm
diepte: 110 cm

Verhuur van gascilinders
Al vanaf € 50,- per week!

Neem vrijblijvend contact met ons op over de verhuur van lasapparaten, gascilinders of gasopslag.

Neem nu contact met ons op!

Overige diensten voor de lastechniek

Lasdampafzuiginstallatie

Lasdampafzuiging

In lasdamp zitten allerlei schadelijke en gevaarlijke stoffen. Dat wil je niet in je luchtwegen krijgen. Om de hele werkvloer gezond te houden is het goed om een goed systeem voor lasdampafzuiging te hebben.
Lees meer
Keuring & kalibratie

Keuring & Kalibratie

Voor de NEN 3140 keuring en de EN60974-4:2016 keuring ben je bij ons aan het juiste adres. Alle lasapparaten keuren wij volgens deze normen. Bovendien kunnen wij uw lasapparaten kalibreren en valideren.
Lees meer
Gasdistributie en leidingwerk

Gasdistributiesysteem

Voor het aanleggen van systemen voor gasdistributie ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunnen we ook werkplekken creëren door het verleggen van leidingen voor gasdistributie.
Lees meer
Reparatie lasapparaten

Reparatie lasapparaten

Wanneer het lasapparaat niet meer werkt of niet doet wat het hoort te doen en u komt er zelf niet uit, dan kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Wilt u het eerst zelf nog eens proberen?
Lees meer