Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Belangrijke beurzen (uit het verleden) in de Metaal techniek

De maand september is de maand van de belangrijke beurzen in de metaaltechniek. Zo heb je van 18 t/m 23 september de EMO Hannover en vervolgens van 25 t/m 29 september de Schweissen & Schneiden in Düsseldorf.

emo hannover

EMO in Hannover – 18 t/m 23 september

In Hannover staat de beurs dit jaar volledig in het teken van de ontwikkeling op het gebied van snel veranderende digitale wereld. Door het gebruik maken van deze digitale wereld zouden productieprocessen efficiënter moeten worden, bovendien worden bepaalde taken hiermee eenvoudiger en is de communicatie sneller. Communicatie en software zijn daarom belangrijke onderdelen van de beurs. Er worden tevens hele interessante symposiums gehouden waaronder een symposium over “Production for tomorrow”. Tevens wordt er tijdens deze beurs veel aandacht besteed aan “Industrie 4.0”.

Bekende bedrijven op de EMO in Hannover:

Een van de bedrijven die wij zeker kennen en tegen kunnen komen op de EMO in Hannover is KUKA. KUKA is onze leverancier op het gebied van lasrobots. Je kunt hen vinden in hal 25, Stand D81. Daar staan ze met onder andere lasrobots, software voor industriële robots, robot controllers en nog veel meer.

Kaarten en meer informatie over de EMO in Hannover

Meer lezen of kaarten bestellen voor en over de beurs in Hannover? Dan kan op de website van EMO Hannover.

Schweissen & Schneiden in Düsseldorf – 25 t/m 29 september

Iedere vier jaar speelt de Sweissen & Schneiden beurs zich af in Essen, maar voor het eerst kunnen we de beurs bezoeken in Düsseldorf. De reden hiervoor is dat het beursgebouw in Essen flink onder handen wordt genomen. Zoals het er nu naar uitziet is deze verbouwing in 2019 klaar en zal de Schweissen & Schneiden beurs in 2021 weer gewoon in Essen plaats vinden. Maar even terug naar de beurs van dit jaar! Er zijn verschillende grote namen op de beurs te vinden, met allemaal hun eigen innovatieve oplossingen.

Kaarten en meer informatie over de Schweidden und Schneiden

Meer lezen of kaarten bestellen voor en over de beurs in Düsseldorf? Dan kan op de website van Sweissen und Schneiden.

schweissen und schneiden