Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Online gassen bestellen

Wanneer we om gas verlegen zitten, is het prettig om het ook op tijd te kunnen ontvangen. Als gasleverancier doen we er natuurlijk alles aan om dat mogelijk te maken. Maar door zelf tijdig de juiste bestelling te plaatsen, kun je er zeker van zijn dat de bestelling ook tijdig geleverd wordt.

Online Gas bestellen

Online gas bestellen

Sinds enkele jaren kun je bij Lastraga/Cryogas al eenvoudig online een gasbestelling plaatsen. Geen gedoe meer met papieren bestellijsten, faxen, doorbellen, via via bestellen, et cetera. Gewoon eenvoudig online inloggen. De gassen die je nodig hebt in het winkelwagentje doen, nog eens overzichtelijk kunnen bekijken of alles op de bestelling staat en er zeker van zijn dat de bestelling op de juiste manier en tijdig bij ons binnen komt.

Handleiding online gasbestelling plaaten

Mocht het misschien nog meer uitleg behoeven, dan is er zelfs nog de speciale handleiding voor het digitaal bestellen te downloaden.  Bekijk de handleiding voor gasbestellingen in de webshop.

Gasbestelling herinnering

Omdat wij zoveel mogelijk service willen bieden als leverancier zijnde, bieden wij als service ook een herinneringsmail aan, die we versturen op de ochtend dat u uiterlijk moet bestellen om de gassen nog op tijd geleverd te krijgen. Deze herinnering wordt altijd één werkdag voor de leveringsdatum verstuurd. Wanneer u die dag nog voor 12:00 uur besteld, kan uw bestelling nog voor de eerst volgende werkdag worden meegenomen. In deze mail zit een link naar de webshop, vanuit waar u eenvoudig uw bestelling kunt plaatsen. Het is ook mogelijk om een favorietenlijst aan te maken, om zo doende eenvoudig en snel je gebruikelijke gassoorten te bestellen.

gasflessen vervoeren

Geen problemen meer bij gasbestellingen

Steeds meer klanten bestellen online gassen en het aantal foutloze leveringen is daarmee enorm toegenomen! Bij een telefonische bestelling kunnen fouten voorkomen, er wordt een bestelling geplaatst bij de persoon die de telefoon opneemt. Per abuis kan iemand zich verspreken, of het kan verkeerd worden verstaan, of de hoeveelheid wordt niet of niet juist doorgegeven. De hoeveelheid ruis bij een telefonische bestelling is nog te groot. Bovendien kun je dan niet even terugkijken naar wat er nu precies besteld is. Hierdoor moeten soms extra ritten worden gereden, wat weer extra kosten met zich mee brengt.

Eenvoudig en foutloos bestellen

Om het voor elkaar zo makkelijk mogelijk te maken, is het online bestellen voor iedereen de meest ideale manier. Gewoon op de computer, tablet of mobiele telefoon eenvoudig en snel de bestelling doorgeven, controleren en versturen. Heb je hier nog vragen over, wij helpen graag om het voor iedereen zo eenvoudig en prettig mogelijk te maken.

Online bestellen
Uw gaslevering is onze zorg!

Ook graag online gassen bestellen bij Lastraga/Cryogas?

Neem contact met ons op!

Relevante producten

gasslangen

Gasslangen

Per meter - Alle varianten
Bekijk in de webshop
Reduceerventielen

Messer Reduceerventielen

Voor verschillende gassen
Bekijk in de webshop
slangklemmen

Slangklemmen

Enkel en dubbel
Bekijk in de webshop
flowtester

Flowtest meter

Abicor Binzel
Bekijk in de webshop