Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Hulpmiddelen voor het TIG lassen

We hebben het deze maand al eens gehad dat TIG lassen een handvaardigheid is, die je nodig hebt of moet leren, om te kunnen TIG lassen. Daarom hebben we vandaag eens gekeken naar wat je allemaal nodig hebt bij het TIG lassen en welke hulpmiddelen het je makkelijker kunnen maken.

Hulpmiddelen voor het TIG draad doorvoeren

Hoewel we al eens eerder hebben geschreven over de hulpmiddelen bij het TIG lassen en de TIG lasdraden, wilden we deze toch eens laten zien in onze VLOG. Zo bekijken we de TIG pen voor het doorvoeren van het TIG draad, maar ook enkele manieren van het handmatig doorvoeren van het TIG draad.

TIG lashandschoenen

Ook de TIG handschoenen worden besproken, want wat is nou het verschil tussen de ene TIG handschoen en de andere? En waar moet je op letten bij het aanschaffen van goede handschoenen voor het TIG lassen? In een eerder artikel hebben we al eens gekeken naar de verschillende leersoorten bij lashandschoenen. En ook de verschillen met MIG/MAG lashandschoenen en de verschillende maatvoeringen.

hulpmiddelen bij het TIG lassen
Wolfram elektroden

Wolfram elektroden

In onze laatste vlog stippen we eveneens nog eens de verschillen in Wolfram elektroden aan. We laten even kort de voordelen van de lila wolfram elektroden zien. Maar dit alles is nog uitgebreider terug te lezen in onze artikelen over de verschillende kleuren wolfram elektroden en het artikel met alles wat je moeten weten over wolfram elektroden.

Zijn er nog vragen over de hulpmiddelen voor het TIG lassen?

Neem contact met ons op!

Relevante producten

Tig draad online bestellen

Tig draad

Verschillende varianten
Bekijk in de webshop
TIG lashandschoenen

Tig Lashandschoen

Weldas Softouch
Bekijk in de webshop
TIG pen lasdraad doorvoeren

TIG pen

Doorvoeren TIG lasdraad
Bekijk in de webshop
Wolfram elektroden

Wolfram elektroden

Abicor Binzel
Bekijk in de webshop