Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Lasapparaten voor de hobbyist

In ons klantenkring hebben wij ook zeer gewaardeerde hobbyisten en andere minder frequente lassers. Ook voor deze groep hebben we een mooi assortiment aan MIG/MAG lasappaten. Maar voor hen is een data log systeem vaak niet zo interessant. Maar een digitaal lasapparaat kan dat dan weer wel zijn. We gaan er eens dieper op in in dit artikel.

Lasapparaat voor de hobbyist

Digitale lasapparaten

Een digitaal lasapparaat is bijzonder aantrekkelijk vanwege de excellente laseigenschappen. Wanneer we kijken naar de MIG/MAG lasapparaten en de multiprocessors, dan zien we het voordeel dat de nieuwe lasapparaten komen in een 220 volt uitvoering. Ze hebben een aanzienlijk lager primaire zekering nodig hebben dan de conventionele types. En door de goede start eigenschappen is het voor een beginnende lasser en lust om te lassen. En met de stabiele boog en het geringe spatgedrag zorgt het er voor dat iedere las klus een waar feestje is.

Beginnen met MIG/MAG lassen

In één van onze vlogs hebben we laten zien waar je op moet letten wanneer je begint met het MIG/MAG lassen. In dit filmpje hebben we gebruik gemaakt van een ESAB lasapparaat. Maar in onze webshop vind je de mooiste lasapparatuur en de bijpassende aanbiedingen van ESAB en Lincoln. Zo hebben we voor elke lasser wel iets goeds in huis. Of je nu wilt beginnen als hobby-lasser of moet voldoen aan de hoogste eis van een multinational, wij kunnen u verder helpen.

MIG/MAG lassen goed voorbereid
MIG/MAG lassen aandachtspunten

Wat heb je nodig om te kunnen MIG/MAG lassen

Om als beginnende lasser goed te kunnen lassen, heb je niet alleen goede lasapparatuur nodig, maar ook het las-toevoegmateriaal en de juiste slijtonderdelen zijn zeer belangrijk. En wanneer je zorgt voor de juiste persoonlijke beschermmiddelen voor het MIG/MAG lassen dan kun je lekker aan de slag! Natuurlijk kun je voor al deze onderdelen en producten ook terecht op onze webshop, waar we een ruime voorraad aanbieden. En door middel van de gerelateerde producten onderaan ieder product, kun je niets meer vergeten! Want ja, we denken graag met je mee! En kun je iets niet vinden, of weet je niet wat het beste bij je past, neem contact met ons op of stuur een foto. We zullen je uiteraard snel helpen.

Advies nodig over een passend lasapparaat?

Neem contact met ons op!

Relevante producten

mig/mag slijtonderdelen koffer

Binzel Slijtonderdelen koffer

Voor het MIG/MAG lassen
Bekijk in de webshop
MIG/MAG LASTOORTSEN

MIG/MAG lastoorts

Abicor Binzel
Bekijk in de webshop
Anti spatspray pistolenspray

Super pistolenspray

Abicor Binzel
Bekijk in de webshop
laskussen voor comfort

Laskussen

Comfortabel lassen
Bekijk in de webshop