Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Lashelm schoonmaken

Je werkkleding gaat na je werk in de was, jij neemt een douche, je broodtrommel gaat in de vaatwasser en je lashelm? Die gaat terug in je kluisje. Vreemd eigenlijk, vind je ook niet? Een lashelm raakt bedwelmd in de lasrook, je zweet altijd wel iets in de lashelm, hij wordt vet en vies, etc. Kortom een lashelm krijgt het dagelijks zwaar te verduren. Toch is een lashelm meestal het enige wat niet wordt gereinigd of schoongemaakt. Maar een lashelm schoonmaken kan wel! En we gaan je vertellen hoe.

Vieze lashelm schoonmaken

Hoe krijg je een lashelm goed schoon?

Een gewoon sopje volstaat niet, er blijven luchtjes achter en ook een waas van de rook is niet goed te reinigen met slechts een sopje. Er zijn speciale machines voor om een lashelm goed te reinigen, maar de investering is groot en niet te doen voor slechts één of een paar lashelmen. Maar nu heb je geen grote investering meer nodig, want je kunt gewoon bij Lastraga/Cryogas terecht! Vanwege de grote vraag vanuit de markt, hebben wij ervoor gekozen om onze services uit te breiden. Vanaf heden kun je voor slechts €90,- jouw lashelm laten reinigen!

Wat houdt de reiniging van de lashelm in?

De schaal van de lashelm (binnen en buiten zijde), het vizier en de hoofdbanden worden volledig gereinigd zodat je lashelm weer schoon is, zonder luchtjes en niet alleen schoon lijkt, maar ook daadwerkelijk hygiënisch is! Zo verhoog je het draagcomfort en het werkcomfort. Daarnaast lopen we de lashelm even voor je na op kritieke punten zodat we je eventueel kunnen adviseren wanneer dat nodig is. Kortom alles om prettiger te kunnen lassen!

Lashelm laten reinigen t/m 31 december geen € 90,- maar slechts €70,- !

Laat de lashelm nu reinigen!

Gebruikte lashelm schoonmaken

Niet alleen de buitenkant van de lashelm wordt vies, ook de binnenkant. Er komt altijd nog rook onder de lashelm door en er komt dus ook aanslag op de lashelm aan de binnenkant. Maar ook jij zelf zorgt voor vuiligheid aan de lashelm, zoals zweet, vet en haar. Van jezelf ben je daar misschien niet zo vies van, maar als je een lashelm van iemand overneemt, dan is het wel zo prettig als hij schoon is. Dat kan natuurlijk nog een reden zijn dat je een lashelm graag zou willen laten schoonmaken. Zo kun je jouw lashelm goed en hygiënisch verkopen, maar zo kun je ook jouw tweedehands aangekochte lashelm schoon gebruiken.

Gebruikssporen zijn niet te reinigen

Wanneer je last met een lashelm, zullen er altijd gebruikssporen ontstaan. Als je een lashelm laat schoonmaken, zijn deze gebruikssporen niet verdwenen. Dat wil zeggen, lasspatten en krasjes zullen blijven. Wanneer het zicht echt is verslechterd door gebruikssporen, kan dit eenvoudig verholpen worden door het vernieuwen van de spatglazen.  Daarnaast kunnen de zweetbandjes altijd worden vervangen. Zo is de lashelm bijna weer als nieuw!

Vieze lashelm schoonmaken
lashelm na reiniging

Hoe ziet hij er uit na reiniging?

We kunnen wel vertellen hoe schoon de lashelm is na reiniging, maar het geeft een veel beter beeld om het te laten zien. De lashelmen uit de eerste foto zijn gereinigd. Op de foto links zie je dezelfde lashelmen na reiniging! Zoals je ziet, ze zien er nagenoeg weer als nieuw uit. Beschadigingen verdwijnen niet, maar de zwarte rook waas is verdwenen en aan de binnenkant is hij weer helemaal schoon en vrij van haar, zweet en huidsmeer. Kortom, bijna weer als nieuw!

Introductie actie voor de eerste 25!

En deze maand heb je geluk! Want ter introductie krijgen de eerste 25 die hun lashelm laten reinigen, maar liefst €20,- korting! Deze actie is geldig tot en met 31 december 2019. Dus wacht niet te lang, want de actie is echt alleen voor de eerste 25!

Wil je ook je lashelm laten reinigen?

Meld de lashelm dan nu aan!

Relevante producten

spatglazen

Spatglazen

Verschillende merken
Bekijk in de webshop
Zweetband lashelm

Universele zweetband

Voorzijde
Bekijk in de webshop
Sentinel zweerbanden

Zweetbanden

ESAB Sentinel lashelm
Bekijk in de webshop
Speedglas zweetbanden

Zweetbanden

3M Speedglas
Bekijk in de webshop