Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Spatspray en pistolenspray hoe gebruik je het? – VLOG

Van Binzel hebben we 3 verschillende sprays in ons assortiment: Spatspray (protec), Super pistolenspray en Keramische spray. We bekijken wat de verschillen zijn en tevens hoe je ze moet gebruiken en hoe je ze NIET moet gebruiken.

Spatspray

Wat is spatspray en welke keuzes heb je?

We hebben in het verleden al meer over spatspray geschreven. We hebben het onder andere gehad over de vele verschillende soorten spray. Spatspray met gevaarlijke stoffen, maar ook juist de minder gevaarlijke variant. We hebben het gehad over de verontreiniging in spray tegen spatten, want dat willen we juist niet hebben! En over de keuze: spray tegen spatten of hakken en slijpen? Lees het nog eens terug in onze Blog over spatspray.

Verkeerd gebruik pistolenspray

Het verkeerd gebruiken van pistolenspray kan desastreus zijn. Het kan ervoor zorgen dat de gehele productie op zijn gat ligt. En dit hebben we helaas ook zien gebeuren. Daarom vonden we het heel erg belangrijk om hier even de aandacht aan te geven. Zo is dit dus uitgebreid te lezen in ons artikel over het verkeerd gebruik van pistopenspray.

Meer weten over spatspray of pistolenspray?

Neem contact met ons op!

Relevante producten

Anti spatspray pistolenspray

Super pistolenspray

Abicor Binzel
Bekijk in de webshop
Anti spatspray keramisch

Keramische bescherm spray

Abicor Binzel
Bekijk in de webshop
Anti spat spray werkstuk

Werkstuk spray

Protec
Bekijk in de webshop
hulpstukken protec werkstukspray

Hervulbare spuitbus

Protec
Bekijk in de webshop