Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Kwaliteit MIG/MAG lasapparaat

Wanneer je een MIG/MAG lasapparaat wilt hebben, is er zoveel keus en er zijn zoveel mogelijkheden. Een belangrijk verschil is het verschil in kwaliteit. In dit artikel gaan we hier dieper op in!

kwaliteit mig/mag lasapparaat

Lasapparaten van nu

De nieuwe lasapparaten zijn vaak digitaal gestuurd, hiermee hebben ze betere laseigenschappen dan met de oudere lasapparaten. Wanneer we investeren in dit soort lasapparatuur, investeren we ook in een hogere kwaliteit laswerkzaamheden. Daarom worden deze lasapparaten ook vaak aangeschaft wanneer er een kwaliteitsverbetering slag moet worden gemaakt.

Onderhoud vernieuwde lasapparaten

Onderhoud van deze vernieuwde lasapparaten blijft net zo noodzakelijk als bij een ouder lasapparaat. Jaarlijkse keuring, validatie en kalibratie van de voltage en amperage blijven terugkeren om kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Maar wanneer er een storing of foutmelding is, dan is dit vaak af te lezen in het display van het lasapparaat door middel van een foutcode. Dit maakt het vinden van het probleem sneller en eenvoudiger.

De beste software op het lasapparaat

Om de prestaties te kunnen blijven verbeteren, wordt er continue gewerkt aan de beste en de nieuwste software voor deze vernieuwde lasapparatuur. Door middel van software update beschikt het lasapparaat ook over de laatste en beste versies van de software. Wanneer je dan een goed service overeenkomst hebt, kun je er van uit gaan dat ook jij gebruik kunt maken van deze verbeterde updates. Zo weet je zeker dat je vooruit gaat in de techniek en niet blijft stil staan. Stilstand is achteruitgang, zeker op het gebied van lastechniek, je wilt niet achterlopen op de concurrentie.

Kwaliteit is van groot belang

Wij zien dat opdrachtgevers steeds meer eisen gaan stellen aan de lasapparatuur, de lassers en de lasmaterialen. Laswerkzaamheden moeten vakkundig zijn, constante kwaliteit is vereist. Met goed opgeleide en gecertificeerde lassers die kwaliteitslaswerk willen leveren zijn dit soort lasapparaten een must geworden. Met software ondersteunende pakketten kunnen we het hele proces monitoren en lasfouten voorkomen.

Digitalisering lasprocessen monitoren lasapparaten

Hulp of advies nodig bij het uitzoeken van een goed lasapparaat?

Neem contact met ons op!

Relevante producten

Rebel EM215ic MIG/MAG lasapparaat

ESAB Rebel EM 215ic

MIG/MAG lasapparaat
Bekijk in de webshop
Lincoln Speedtec compact multiproces lasapparaat

Lincoln Speedtec Compact

Multiproces lasapparaat
Bekijk in de webshop
Warrior lasapparaat

ESAB Warrior

Multiproces lasapparaat
Bekijk in de webshop
Powertec S MIG/MAG lasapparaat

Lincoln electric Powertec S

MIG/MAG lasapparaat
Bekijk in de webshop