Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Al 21 jaar trouwe klant van het Lastechnisch Kenniscentrum

Smederij Sven is al meer dan 21 jaar een trouwe klant van Lastraga/Cryogas. En dat is niet zomaar! Ze zijn zeer tevreden over Lastraga/Cryogas, de service, de innovatie en vooral de kennis! Paul en Sven Lukassen van Smederij Sven vertellen hier zelf over:

klant lastechniek

Eén vaste leverancier voor lasapparaten en lastoebehoren

“Al ruim 21 jaar doen wij zaken met Lastraga / Cryogas. Emiel Thijssen is onze contact persoon en erg prettig om mee samen te werken. In onze ogen is Lastraga / Cryogas een solide bedrijf dat veel waarde hecht aan een langdurige samenwerking. Wij zijn een klein bedrijf en vinden het daarom fijn één vaste leverancier te hebben die niet alleen gereedschappen en materialen van een goede kwaliteit leveren (zoals lasapparatuur, slijtonderdelen en gassen) maar ook kennis deelt en jaarlijks onderhoud pleegt aan alle machines.

Webshop in de lastechniek

Het is een zeer innovatief bedrijf, zo hebben ze machine registratiesysteem waarin wij alle informatie en onderhoud van onze machines bijhouden. Maar ook de webshop voor de lastechniek waarin wij eenvoudig en voordelig alles om te lassen kunnen bestellen. Toch heeft onze voorkeur het persoonlijke contact, mede doordat ze ons nooit iets opgedrongen. Ze informeren goed over wat je nodig hebt, daarmee geven je het gevoel met je te willen verdienen en niet alleen aan je te willen verdienen.

Door de open en eerlijke manier van zaken doen van Lastraga/Cryogas is het voor ons niet nodig om met meerdere leveranciers in lastechniek zaken te doen. Op deze manier hopen wij nog jaren zaken te kunnen doen met Lastraga/Cryogas.”

Lastechniek bij Smederij Sven

Benieuwd wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op!

Relevante producten

Gasmondstukken mig/mag lassen

Abicor Binzel Gasmondstuk

Alle varianten
Bekijk in de webshop
contacttip MIG/MAG lassen

Abicor Binzel Contacttip

MIG/MAG lastoorts
Bekijk in de webshop
Reduceerventielen

Messer Reduceerventielen

Alle varianten
Bekijk in de webshop
gasslangen

Gasslangen

Per meter - Alle varianten
Bekijk in de webshop