Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Personeel onderhoud, de meest waardevolle onderhoud

Personeel onderhoud, de meest waardevolle onderhoud

Wanneer we het hebben over onderhoud, dan denken we al snel aan het onderhouden van lasapparatuur, slijtonderdelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze vorm van onderhoud is van belang om storingen te voorkomen en om de levensduur van de lasapparaten te optimaliseren. Tevens is deze vorm van onderhoud ook belangrijk voor de gezondheid en veiligheid van de werknemers. Naast deze vormen van onderhoud is er nog een belangrijke vorm van onderhoud, namelijk het onderhouden van het personeel!

laskennis onderhouden

Personeel onderhouden in de lastechniek

Met het onderhouden van het personeel bedoelen wij natuurlijk niet een goed salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, maar het onderhouden van de kennis en kunde op het gebied van lastechniek, materialen, lasapparatuur en de verschillende mogelijkheden en oplossingen. Het motto van Lastraga/Cryogas is niet voor niets: Knowledge is Power! Zijn uw medewerkers goed in wat ze doen en bereid om zich te ontwikkelen, dan heeft u als werkgever en bedrijf goud in handen.

Wat als het lastechnische personeel weg gaat?

We begrijpen dat er ook een angst is om te investeren in de opleidingen, cursussen en workshops. “Wat nou als ik geld in mijn personeel investeer en ze gaan vervolgens op zoek naar een andere baan?” Dan moet je jezelf ook afvragen: “Wat nou als ik niet investeer in de kennis en het personeel verlaat het bedrijf niet?”.

Goede kennis in huis is goud waard!

Door het volgen van verschillende opleidingen en cursussen in de lastechniek ben je als bedrijf in staat om sneller tot oplossingen te komen. Bovendien worden er minder fouten gemaakt in de productie. En weet men exact hoe ze met bepaalde materialen om moeten gaan. Door dit alles ligt de productie minder vaak stil, worden er minder kosten gemaakt door lasfouten, maar ook door dat slijtonderdelen langer mee gaan. En het mooiste voordeel is dat men kennis kan delen en van elkaar kan leren.

Kennis delen bij Lastraga/Cryogas

Ook bij Lastraga/Cryogas weten we hoe belangrijk het is om kennis te kunnen delen met elkaar. We staan altijd open voor het aanhoren van de kennis en ervaringen van anderen. Zelf delen wij ook onze kennis. Zo kunt u bij ons altijd het gratis handboek voor de lasser downloaden, zijn we overgestapt van een jaarlijkse Lasgala naar regelmatig gratis Themadagen vol met interessante workshops en kunnen onze Lasspecialisten worden uitgenodigd voor een Toolbox op de werkvloer. Bovendien werken we nauw samen met de Vakopleiding Techniek in Nijmegen en Cuijck, waar verschillende lastechnische opleidingen te volgen zijn.

Wat zijn uw ervaringen?

Wilt u graag uw kennis en ervaringen delen? Of meer weten over de verschillende mogelijkheden met of bij Lastraga/Cryogas, neem dan gerust contact met ons op. We staan geheel tot uw dienst als het gaat om het beantwoorden van vragen.