Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Onze missie, visie en kernwaarden als bedrijf en in de lastechniek

Onze missie is “Lassers die werken aan de wereld, voorzien van alle benodigde middelen voor de beste las!” Hiermee bedoelen we niet alleen de tastbare middelen in de lastechniek, zoals een goed lasapparaat, of andere lastoebehoren, maar ook alles om gezond en veilig te kunnen werken en, niet minder belangrijk, de noodzakelijke kennis om te lassen! Kennis over het materiaal, de technieken, de hulpmiddelen, alle benodigde kennis over de lastechniek!

Knowledge is power!
Lastechniek is overal!

Lastechniek is overal

Overal waar je kijkt, vind je lastechniek terug. De balustrade op het balkon, de constructie van een gebouw, windmolens langs de weg of in het water, de auto waarin je rijdt en de boot die onze goederen over het water vervoert. Dat maakt inzichtelijk hoe belangrijk de lastechniek is en hoe belangrijk je bent als lasser! Een lasser bouwt aan de wereld en dat is een heel mooi en bijzonder beroep! Daarom vinden wij dat er goed voor hen gezorgd moet worden en we de lasser moeten koesteren. Bescherm ze tegen de gevaren van lasdamp met goede afzuiginstallaties en beschermingsmiddelen, zorg voor goed werkende lasapparaten en de juiste aanvoer van gassen. En minstens net zo belangrijk, zorg voor de ontwikkeling van hun kennis! En omdat wij de lasser zo belangrijk vinden, kunnen wij met al deze punten helpen.

De beste is las, is geen las

Dat klinkt best tegenstrijdig voor een groothandel dat lassers voorziet van alles wat ze nodig hebben om te lassen. Maar we weten dat het altijd beter is om niet te lassen, maar in veel gevallen kom je er niet onderuit. En wanneer je dan toch moet lassen, dan gebruiken we alleen de beste middelen om te komen tot de beste, meest kwalitatieve en de veiligste las! Om die reden staan wij volledig achter onze producten en diensten. We werken enkel met gekwalificeerde medewerkers voor onze diensten en advies. En onze producten zijn goedgekeurd en (indien mogelijk) voorzien van de vereiste keurmerken. Zo komen we samen tot de beste las!

Al onze lastechnische diensten en producten met het beste advies

Wanneer wij een aanvraag krijgen voor onze diensten, gaan we eerst samen kijken of aan alles is gedacht. Zijn we niet iets vergeten, of zijn er zaken die overbodig zijn? Samen met u maken we aan de hand van uw vraag en ons advies de beste keuzes voor uw vraagstuk, of het nu gaat over lasdampafzuiging, gasdistributiesytemen, het onderhoud of reparatie van lasapparatuur of gewoon de aanschaf van lastoebehoren. We luisteren eerst en gaan samen op zoek naar de beste oplossing.

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden

Neem nu contact met ons op!