Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Nieuwe plasma snijmachines, Nieuwe technieken

ESAB heeft al enige tijd een breed assortiment Cutmaster Plasma snijmachines. Deze serie plasma snijmachines wordt nu uitgebreid met de Cutmaster 60i een variant op de “gewone” Cutmaster, maar met mooie technologische ontwikkelingen. We bekijken eens de voordelen van deze 60i.

nieuwe plasma machines

De beste eigenschappen van de Cutmaster plasma snijmachines

De ESAB Cutmaster 60i is de nieuwste handmatige lucht-plasma­-snijsysteem. Met deze plasma snijmachine hebben ze de beste eigenschappen van alle cutmasters plasma snijmachines samen geprobeerd te brengen. Zo weegt deze Cutmaster slechts 16,8 KG en levert een nominaal vermogen van 7,6 kW bij 50 procent inschakelduur bij 60 A. Daarmee bereikt hij een aanbevolen snijdiepte van 16 mm en heeft hij een maximale doorsnijdikte van 38 mm en dit alles met de hoogste snijsnelheid in zijn klasse! Ondanks de dikte van het materiaal.

Display Cutmaster 60i

Een andere mooie ontwikkeling van deze Cutmaster 60i is dat het display vele malen is verbeterd ten opzichte van “oude” plasma snijmachines. Het heeft een groot LED-display met een hoge zichtbaarheid, op deze manier zie je snel een eenvoudig de informatie op het scherm. Bovendien geeft het scherm nog meer informatie.

Verschillende toepassingen

Met deze mooie verbeterde eigenschappen is de Cutmaster 60i heel goed te gebruiken voor landbouw apparatuur, carrosseriebouw, de constructie, productie en algemene productie, HVAC, reparatie en onderhoud en bij opleidingsinstituten.

Meer over Cutmaster 60i

Bekijk het mooie persbericht van ESAB om precies te weten wat de de Cutmaster 60i allemaal kan. Of bekijk Cutmaster 60i in onze webshop.

plasma cutmaster 60i

Meer weten over de Cutmaster?

Neem contact met ons op!

Relevante producten

cutmaster 60i

ESAB Cutmaster 60i

Plasma snijmachine
Bekijk in de webshop
Tomahawk plasma snijmachine

Lincoln Electric Tomahawk

Plasma snijmachines
Bekijk in de webshop
Automatische lashelm Speedglas

Automatische lashelm

Speedgls 9100 serie
Bekijk in de webshop
verse lucht filter adflo

Verse lucht voor de lashelm

3M Adflo (Speedglas)
Bekijk in de webshop