Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Tig mogelijkheden bij TIG toortsen

Regelmatig krijgen we de vraag waarom er geen prijzen op onze website te vinden zijn voor onze TIG lastoortsten. Dit is niet om het je lastig te maken, maar gewoonweg omdat er zoveel mogelijkheden zijn bij TIG toortsen, dat we deze niet allen op de webshop kunnen plaatsen.

Er zijn bij een TIG toorts zoveel mogelijkheden, dat het bijna onmogelijk is om deze allen in de webshop te kunnen verwerken.

Stroomkabels

Wanneer we kijken naar de stroomkabels, moeten we niet alleen een keuze maken tussen de verschillende lengtes, maar het is ook nog de vraag of we gaan voor een standaard of een high flex kabel. En bij de stuurkabels heb je weer de keuze uit 3, 6 of 7 polige kabels.

Handgreep TIG-toorts

Bij een tig-toorts zijn er niet alleen verschillende mogelijkheden in de diverse stroomkabels en stuurkabels. Ook is de handgreep voor iedere lasser verschillend. Kiezen we voor een enkeldrukschakelaar, of gaan we voor een dubbeldrukschakelaar, of geven we de voorkeur aan een van de vele andere mogelijke schakelmodules?

Welke keuzes maak je?

Het moge duidelijk zijn dat er echt ontzettend veel verschillende mogelijkheden zijn wanneer het gaat om TIG-toortsen. En elke mogelijkheid heeft zijn eigen prijskaartje. Maar daarnaast is het ook nog maar de vraag of je deze keuzes kunt maken in een webshop? OF is het met al die mogelijkheden raadzamer om aan de hand van goed advies een goede TIG toorts te kunnen aanschaffen, zodat u altijd een een toorts heeft die het beste bij u past en bij de werkzaamheden die u doet.

Wilt u ook goed advies bij het maken van de juiste keuzes? Neem dan gerust contact met ons op!