Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Lasdamp filter in vuur en vlam

Kepser Pro-Metaal is al bijna 60 jaar professional in de metaal techniek en maakt metalen constructies voor de bouw, farmacie, voedingsmiddelen industrie, carrosseriebouw en nog veel meer. Kepser Pro-Metaal maakt gebruik van de mooiste en meest interessante innovatie mogelijkheden. Maar ook lassen is nog steeds erg belangrijk bij dit bedrijf. Het is dan ook een zeer gewaardeerde klant van Lastraga / Cryogas.

Helaas kan er ook bij grote bedrijven als Kepser Pro-Metaal wel eens iets mis gaan. Zo hadden ze de pech om afgelopen woensdag 1 april brand te krijgen in hun lasdamp filter installatie. De brand begon om 12:30 uur en om 12:35 uur begon de telefoon van Peter Boeijen (Directeur van Lastraga / Cryogas) te piepen. Het was een WhatsApp berichtje van Chris Kepser (Directeur van Kepser Pro-Metaal), met een foto en de melding “Snel schakelen! Nieuwe!”.

brand lasdampafzuiging kepser

Het belangrijkste voor Chris Kepser, was dat de productie weer zo snel mogelijk op gang kon komen om zo de schade zoveel mogelijk te beperken. En natuurlijk gebeuren dergelijke problemen wanneer er een topdrukte heerst binnen een bedrijf.

Zoals Chris Kepser van ons gewend is, zijn we intern bij Lastraga / Cryogas direct in actie gekomen. Nog geen half uur na de brand stond Mark Boeijen, één van onze monteurs, op de stoep. Er zijn tijdelijke voorzieningen getroffen zodat er in ieder geval weer gewerkt kon worden. De volgende dag is de schade volledig opgenomen en zijn de belangrijke zaken met de verzekering afgehandeld. Ondertussen hebben we de benodigde materialen besteld om de installatie weer volledig te kunnen herstellen.

Ondanks de plotselinge tegenslag in tijden van een top drukte, heeft de productie er zo min mogelijk onder geleden. Dergelijke service is wat klanten mogen verwachten van zijn leveranciers. Snel schakelen, handelen, mee denken en problemen oplossen. De zin “Dat kan niet.” Dat staat gewoonweg niet in het woordenboek van Lastraga / Cryogas. Wij staan klaar voor onze klanten.

Wij willen via deze weg graag even van de gelegenheid gebruik maken, om Chris Kepser te bedanken voor het grote vertrouwen dat hij en Kepser Pro-Metaal heeft gesteld in Lastraga / Cryogas.