Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Wat doen wij als lastechnisch specialist?

Sinds 1975 staat Lastraga/Cryogas als lastechnisch specialist voor u klaar! U kunt bij ons terecht voor al uw vragen, advies, lasapparatuur, onderhoud, keuringen en zelfs voor uw industriële gassen. Het is onze drijfveer om samen met u op zoek te gaan naar oplossingen die bij u passen. Dus bij deze heten wij u welkom en neem gerust eens een kijkje in onze keuken:

Lasapparatuur & las toebehoren

Gasdistributiesysteem aanleggen, verleggen, onderhouden en/of keuren? Bij Lastraga/Cryogas werken wij als lastechnisch specialist enkel met kwaliteitsproducten om zo de kwaliteit van de laswerkzaamheden van de professionele lasser te kunnen garanderen. Zo vindt u op onze website lasapparatuur van de merken Lincoln Electric en ESAB. Verder hebben wij allerlei lastoebehoren van Abicor Binzel, 3M, Vlamboog en Weldas. Alle producten zijn getest op kwaliteit en hebben de bijbehorende keurmerken.

Onderhoud & keuren lasapparatuur

Niet alleen voor het aanschaffen van lasapparatuur en lastoebehoren kunt u bij ons terecht, maar ook voor het onderhoud, de keuringen en de kalibratie. Wij leveren service op locatie, maar we hebben ook ons eigen werkplaats waar wij er alles aan doen om uw lastechnische problemen op te lossen.

Industriële gassen

Om echt alles voor het lassen te kunnen aanbieden, hebben wij zelfs een gasdepot. Niet alleen voor uw lasgassen kunt u bij ons terecht, maar ook voor allerlei andere industriële gassen. In samenwerking met Messer Group hebben wij een ruim assortiment gassen voor groot- en kleingebruikers.

Laskennis – Uw kenniscentrum

Het doel van Lastraga/Cryogas is het ondersteunen van bedrijven met kennis en kunde in de wereld van de Lastechniek. U komt niet bij ons voor een product, u komt bij ons voor een complete oplossing: Meedenken, procesverbetering, efficiëntie en rendement verhogen, zodat u een kwalitatief goed product heeft als eindresultaat. We zijn een gezond bedrijf, dat waardevol is voor klanten, lassers, werknemers, partners en de maatschappij als geheel. Dus wilt u graag eens kijken wat de mogelijkheden zijn voor u? Maak gerust een afspraak voor een lekker kopje koffie!

“ Onze missie is pas geslaagd wanneer u tevreden bent. Dit alles staat garant voor een goede en fijne samenwerking op de lange termijn. “