Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0) 24 645 00 66

Wie zijn wij?

Peter Boeijen - Directeur

Peter Boeijen | Directeur/DGA

Peter was als kind al te vinden in de werkplaats van zijn vader om het vak lassen eigen te maken. Lassen is inmiddels zijn levenswerk geworden, vanuit de praktijk naar de advisering. In meer dan 40 jaar heeft hij al aan velen het vak lastechniek overgedragen. Peter maakt van elk probleem een leuke nieuwe uitdaging.

Peter is bij Lastraga/Cryogas begonnen als vertegenwoordiger, inmiddels is hij directeur-grootaandeelhouder van beide bedrijven. Peter gaat graag met u de uitdaging aan om lastechnische problemen op te lossen!

 Peter Boeijen op LinkedIn

Favoriete uitspraken van Peter:

 • “Knowlegde is Power!”
 • “Kansen zitten ook in bedreigingen.”
 • “Niemand is onmisbaar, maar we zullen hem of haar wel missen.”
Neem contact op met Peter

Martijn, oudste zoon van Peter en Karin, is in 2011 bij Lastraga/Cryogas in dienst gekomen. Voordat Martijn bij Lastraga/Cryogas in dienst kwam, heeft hij 10 jaar lang verschillende functies gehad in een ziekenhuis. Zo heeft hij onder andere functies bekleed als inkoper en als applicatiebeheerder.

Bij Lastraga/Cryogas is hij eindverantwoordelijke van de administratie. Hij houdt zich ondermeer bezig met het zo efficiënt mogelijk inrichten van het administratie programma, zodat alle medewerkers optimaal met hun taken bezig kunnen zijn.

Martijn heeft de ambitie om te zijner tijd, samen met zijn broer Mark, het stokje van Peter over te nemen.

 Martijn Boeijen op LinkedIn

Favoriete uitspraken Martijn

 • “Mmmm…”
 • “Gaan we doen!”
Neem contact op met Martijn
Martijn Boeijen - Hoofd Administratie
Mark Boeijen

Mark Boeijen | Technische dienst & chauffeur

Mark omschrijft zijn functie meer als “Problem Solver”. Daar waar nodig vult hij de gaten op. Dit komt omdat hij een brede interesse heeft. Wanneer hij een vraag krijgt, zoekt hij het helemaal uit en laat deze niet onbeantwoord.

Officieel is Mark medewerker Technische dienst en Chauffeur. En komt u hem vooral tegen wanneer hij als chauffeur op pad is, of wanneer er gasdistributie systemen moeten worden aangelegd.

Als zoon van Peter Boeijen is de lastechniek er met de paplepel ingegoten en met zijn moeder Karin Boeijen, die ook in het bedrijf werkt, was de stap om bij Lastraga/Cryogas te gaan werken erg makkelijk gezet.

Mark is begonnen als weekend-, en vakantiekracht vervolgens ging hij in de avonduren als chauffeur werken. Al snel eindigde dit in een voltijd baan bij Lastraga/Cryogas.

Favoriete uitspraken van Mark:

 • “Dat is maar één keer!”
 • “Alaaf”
 • “Als je maar wil”

Neem contact op met Mark

Karin Boeijen | Administratie

Karin Boeijen is voor u het meest bekend vanwege haar stem. Wanneer u namelijk belt met Lastraga/Cryogas, zal deze vrolijke stem meestal antwoorden. Als de dag van gister herinnert ze zich nog dat Peter in 2005 thuis kwam met de mededeling dat hij Lastraga/Cryogas kon overnemen. Ondanks dat hij daar even twijfels over had heeft ze hem de steun in de rug gegeven die hij nodig had. En wat is er dan mooier om hem ook nog eens dagelijks te kunnen ondersteunen? Niet alleen privé maar ook in het werk.

Karin neemt niet alleen de telefoon aan. Haar belangrijkste taak is de administratie. Dit is echt haar ding en doet ze met veel plezier enkele dagen per week.

Favoriete uitspraken van Karin:

 • “Goedemorgen, Lastraga/Cryogas, met Karin.”
 • “Is goed”
 • En op de juiste momenten gewoon niets zeggen.
Neem contact op met Karin
Karin Boeijen Administratie
Emiel Thijssen - Lasspecialist

Emiel Thijssen | Lastechnisch Adviseur

Voordat Lastraga/Cryogas op zijn pad kwam, werkte Emiel ruim 8 jaar bij een technische groothandel. Inmiddels werkt hij bijna 30 jaar bij Lastraga/Cryogas. In de afgelopen 30 jaar heeft Emiel verschillende functies bekleed binnen Lastraga/Cryogas zoals; Werkplaatsmanager, Magazijn Beheerder, Cursus Coördinator, Binnendienstmedewerker en Inkoper. Als Lastechnisch Adviseur, zijn huidige functie, komt u hem tegen waar en wanneer u maar wilt. Zo komt hij u graag langs om samen met u te kijken hoe u bepaalde situaties zou kunnen aanpakken. Met de klant meedenken is voor hem belangrijk. Problemen kent hij niet, want problemen zijn voor hem enkel uitdagingen. Met zijn vriendelijke lach wordt hij overal met open armen ontvangen.

De diversiteit aan mogelijkheden binnen de lastechniek maakt het vak voor Emiel iedere dag weer boeiend en inspirerend. Ontwikkelingen volgen elkaar zo snel op, wat gisteren onmogelijk was, is vandaag weer standaard.

 Emiel Thijssen op LinkedIn

Favoriete uitspraken van Emiel:

 • “Onmogelijk bestaat niet!”
 • “Een probleem is een uitdaging.”
 • “The sky is the limit.”
Neem contact op met Emiel

Ineke Sengers | Administratie

In 2006 is Ineke de administratie van Lastraga/Cryogas komen versterken. Ze werkt hier op de vrijdag, neemt de telefoon aan en doet voornamelijk de administratieve verwerking van de gasflessensaldo’s. Naast haar werk bij Lastraga/Cryogas werkt Ineke 3 dagen per week op de administratie van een school voor speciaal basisonderwijs.

Ze vindt de combinatie van werken op een school en werken in het bedrijfsleven súper leuk, het zijn 2 totaal verschillende werelden. Bij Lastraga/Cryogas is het toch voornamelijk een mannenwereld, terwijl ze op school heel veel contact heeft met de kinderen en juist die afwisseling maakt het werken zo leuk.

Ineke vindt het wel jammer dat ze bij Lastraga/Cryogas door automatisering en digitalisering, wat natuurlijk een enorme vooruitgang is voor het bedrijf, minder persoonlijk contact heeft met de klanten dan voorheen. Dus bel gerust op vrijdag als u een vraag of iets te melden heeft, Ineke helpt u graag verder.

 Ineke Sengers op LinkedIn

Favoriete uitspraken van Ineke:

 • “Súper leuk”
Ineke Sengers Administratie
Astrid Hop - Marketeer

Astrid Hop | Marketing medewerker

Astrid Hop weet van aanpakken, wanneer ze iets bedenkt gaat ze er volledig voor. Deze eigenschap zien we niet alleen in het werk, maar als echte avonturier gaat ze gerust in haar eentje een paar weken door het avontuurlijke Brazilië of Zuid-Afrika reizen.

De reislustige Astrid heeft sinds begin 2015 besloten om na een mooie reis door Brazilië, Lastraga/Cryogas mee te nemen op een reis om de grootste Lastechnische groothandel te worden.

Voordat Astrid bij Lastraga/Cryogas terecht kwam heeft ze veel in de Internet Marketing wereld gezeten. Met de grote groei op online vlak, is dit een unieke kans voor Lastraga/Cryogas. Maar de focus ligt niet alleen op online marketing, ook offline laten wij ons steeds meer zien.

 Astrid Hop op LinkedIn

Favoriete uitspraken van Astrid:

 • “En zo niet, dan toch!”
 • “Je kunt beter spijt hebben van iets wat je hebt gedaan, dan van iets dat je niet hebt gedaan!”
 • “Super!”
Neem contact op met Astrid

Hans Derksen | Binnendienst

Hans is al heel wat jaren het aanspreekpunt binnen Lastraga/Cryogas wanneer u storing heeft aan uw lasapparatuur, lastoorts, afzuiging, leidingwerk enz, of wanneer u op zoekt bent naar een specifiek onderdeel voor uw lasmachine (ongeacht welk Merk/Type). Doordat Hans nauw contact heeft met de werkplaats, de buitendienstmedewerkers en leveranciers kan hij u meestal van het juiste advies/onderdeel voorzien zonder de bekende kreet: “Weet u een onderdeelnummer hiervan?”

Voor het huren van apparatuur, indien u een afspraak wilt maken voor een onderhoudscontract, NEN keuringen, validatie, inspectie van uw lasapparatuur, leidingnet en voor een scherpe aanbieding voor nieuw lasapparatuur, kunt u een beroep doen op Hans.

Favoriete uitspraken van Hans:

 • “Of we vinden een weg, of we maken er één.”
 • “Als je een monteur een hamer geeft, gaat alles er als een spijker uitzien.”
Neem contact op met Hans
Hans Derksen
Ronnie van Susteren

Ronnie van Susteren | Planning gasdistributie

U bestelt en hij zorgt voor een correcte levering! Ronnie is het aanspreekpunt als het gaat om de industriële gassen. Hij ontvangt de gasbestellingen, plant de routes en zorgt dat u tijdig de door u bestelde gassen en eventuele goederen ontvangt. Per toeval is Ronnie bij Cryogas terecht gekomen. Zijn broer, was net enkele weken in dienst toen er een nieuwe vacature voor een chauffeur vrij kwam. Ronnie’s broer opperde toen: “Is dat niet iets voor jou?” En enige tijd later werd hij onze nieuwe chauffeur, maar inmiddels heeft hij zijn chauffeursstoel ingeruild voor een nieuwe functie op de logistieke afdeling, waarbij hij met alle enthousiasme volop in de weer is met het in orde maken van gasbestellingen, bakkenlijsten en gascilinders en waarbij de nodige administratieve werkzaamheden komen kijken.

Favoriete uitspraken van Ronnie:

 • “Prettig weekend!”
 • “Alles komt goed!”
Neem contact op met Ronnie

Duco Verhoeven | Chauffeur

Duco is onze jongste collega, maar zeker niet de minste. Hij heeft een grote interesse voor eigenlijk alles wat maar een motor heeft. Hij werkt graag aan z’n auto, toert het hele land door op z’n motor en geniet dagelijks van de gladde wegen en de vlakke landschappen van Nederland vanuit onze nieuwste DAF CF 450 euro 6 truck.

Hij houdt wel van een leuke uitdaging en weet van aanpakken. We zijn erg blij om hem in ons midden te hebben en dat we samen een mooi team mogen vormen. Je kunt hem tegenkomen bij de gasleveringen, maak gerust eens een praatje met deze gezellige chauffeur.

Favoriete uitspraken van Duco:

 • “Geniet elke dag, je leeft tenslotte maar een keer!”
 • “Bedankt weer en tot de volgende keer maar weer”
 • “Met de vlam in de pijp!”
Duco Verhoeven - Chauffeur

Peter Otten | Chauffeur

Sinds september 2018 hebben we er een nieuwe chauffeur bij! Peter Otten komt ons team versterken met zijn enthousiasme en gezelligheid.

Peter is een ondernemend persoon en dat blijkt ook wel uit zijn dagelijkse activiteiten, want naast zijn werk als chauffeur heeft hij ook nog een bedrijf in licht en geluid en begeleid hij verschillende artiesten.

Peter heeft enorm veel plezier in zijn nieuwe functie: “Ik ga met een goed gevoel naar m’n werk bij Cryogas en mag daarbij ook nog een mooie, nieuwe vrachtwagen besturen! Dus ik hoop dat ik hier tot mijn pensioensgerechtigdeleeftijd in goede gezondheid mag  en kan volbrengen.”

Favoriete uitspraken van Peter:

 • “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!”

Anibal Leiva Rosel | Technische Dienst

Anibal is een monteur met verstand van zaken. Geen technisch probleem is hem te gek. Dit komt echter niet alleen door zijn ervaring bij Lastraga/Cryogas. Voor Lastraga/Cryogas heeft hij namelijk ook jarenlange ervaring als Elektromonteur, Proces Operator, Proces Technician en Shift Engineer bij onder andere Philips.

U komt Anibal vooral tegen wanneer de machines worden gekeurd voor de certificering of wanneer u een storing heeft. Hij komt dan bij u langs en vindt het erg leuk om een kijkje in de keuken te nemen. Als elektromonteur is het een feest om met lasmachines te werken. In de elektrotechniek zijn kortsluitingen uit den boze, terwijl dit in de lastechniek juist hoort, maar natuurlijk heel gecontroleerd. Dit maakt het werken in de lastechniek nog leuker en interessanter voor Anibal.

 Anibal Leiva Rosel  op LinkedIn

Favoriete uitspraken van Anibal:

 • “Ik ga mijn best doen voor u!”
 • “Ik ga het maken”
Anibal
Quin

Quin van de Slypshoek | Beveiliging

Quin is het directe maatje van Peter Boeijen. Waar Peter is, daar is Quin de Mechelse herder ook te vinden. Quin zorgt dat Peter van tijd tot tijd even zijn werk los kan laten door samen een wandeling te maken om zo allebei even lekker te kunnen ontspannen. Nodig hen gerust maar eens uit, dan komen ze graag samen bij u kennismaken.

Favoriete uitspraken van Quin:

 • “Blaf, blaf”
 • “Woef, woef!”
 • “ZzZz”
Nodig Quin uit samen met Peter